Teams AV Isala ?96 dicht bij handhaving

Sport

EMMELOORD ? De mannen en vrouwen van AV Isala '96 hebben zondag de schade beperkt gehouden in de tweede competitieronde. Beide ploegen zijn vrijwel zeker van handhaving.

De tweede ronde is traditioneel de minste wedstrijd van Isala, gezien het programma. Daarnaast kampten enkele atletes van Isala met blessures.

Opvallende prestaties van de dag waren er bij de dames van onder andere Stephanie Beuling op de 400 meter in een tijd van 57.44 seconden. Hiermee bleef ze een tiende achter op het Kamper record. Irene Bijman leverde een sterke prestatie op de 3 kilometer. Haar tijd van 10.52.35 was goed voor een pr en een Kamper record bij de meisjes B.

Bij de mannen liep Guido Strijker een knap persoonlijk record op de 400 meter in een tijd van 55.38 seconden. Richard Meulenman liep deze afstand in 52.37 en werkte voor het eerst een 400 meter horden af op herenhoogte in een tijd van 1.01.64. Sian de Boer sprong 1.80 meter bij het hoogspringen. Daarnaast is het de mannen Jeroen van Veen, Mark Jonker, Loek Konning en Richard Meulenman gelukt om na twee jaar het estafettestokje over 4 keer 100 meter weer veilig na de finish te brengen. In een tijd van 44.93 kwamen ze wederom dicht in de beurt van het kamper record.
Beide ploegen staan na twee ronden op een zestiende plaats en bijna zeker van handhaving in de tweede divisie.

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 12 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 17 uur geleden