Picasa

Berkum weer te sterk voor Go-Ahead

KAMPEN ? Voor de derde keer dit seizoen was Go-Ahead Kampen niet opgewassen tegen Berkum. Dit keer verloren de Kampenaren met 1-3.

Go-Ahead-trainer Jan Korte sprak van een verdiende nederlaag. ?Onze linies lagen te ver uit elkaar. Berkum voetbalde gemakkelijker, maar wij hebben ook goede kansen gehad via  Jurrian Zandbergen, Madih Doufikar en Nick Bakker.

Voor Go-Ahead stond er nauwelijks nog iets op het spel.  ?We hadden een wonder nodig om nog in aanmerking te komen voor de periode. De druk was eraf en dat was te zien. Ik vond het wat gelaten, maar Berkum heeft ook veel kwaliteit. Ik vind het de beste ploeg in onze klasse.?

Go-Ahead kwam in de 10e minuut op achterstand. ?We leden balverlies en dan zijn we kwetsbaar. Bij de tweede treffer was het idem dito.? In de tweede helft zat Go-Ahead beter in de wedstrijd, maar Berkum kwam op 0-3. In de 84ste minuut viel de 1-3. De Berkum-goalie bracht redding op een inzet van Laurens van Keulen. In de rebound scoorde Kevin Smit. Daarna werd Edwin Starke nog met rood weggestuurd. Na een overtreding van Chris van der Meulen op Starke, reageerde de routinier zich af.