VV Kampen geen lastige horde voor SEH op jacht naar titel

HEERDE ? Het is VV Kampen niet  gelukt om te stunten tegen SEH, dat volgende week in de laatste competitiewedstrijd nog een punt nodig heeft voor het kampioenschap. Vroeg en veelvuldig druk zetten in de eerste twintig minuten ten spijt werd er door de Kampenaren met 5-0 verloren.

Afgezien van die eerste twintig minuten hing een stunt ook geen moment in de lucht. VV Kampen-trainer Arjan ten Hove was niet tevreden over het vertoonde spel van zijn ploeg. ?Ik vind dat je zelfs van zo'n goede tegenstander als SEH niet met zulke cijfers mag verliezen. Probeer dan op zijn minst, als die 3-0 eenmaal valt, de schade beperkt te houden.

VV Kampen had in het begin van de wedstrijd twee grote kansen uit een 1-op-situatie met de goalie van SEH. Uit de eerste de beste grote kans scoorde de thuisploeg. ?Ze speelden al wel een tijdje met dreiging, maar tot de 1-0 in de 23e minuut hebben ze geen grote kans gehad.? De voorsprong van SEH betekende een einde aan het druk zetten van Kampen. De beslissende 2-0 viel al voor rust (32e minuut). ?Dan weet je dat het tegen een ploeg met de kwaliteiten van SEH niet meer lukt.?

Na de pauze ging VV Kampen compacter voetballen en aanvankelijk leek dat goed te gaan. Tot een kwartier voor tijd de 3-0 viel en daarna SEH eenvoudig uitliep naar een verdiende 5-0 zege.