Wilsum kan het niet brengen tegen HTC

WILSUM ? In eigen huis ging Wilsum zaterdag met 1-3 onderuit tegen HTC. Volgens Wilsum-trainer Jan Stoffer een verdiende nederlaag. ?We konden mentaal en voetballend niet genoeg brengen. ?

HTC kwam in de 19e minuut aan de leiding. De Zwolse ploeg profiteerde van een misverstand in de achterhoede bij Wilsum. Zes minuten later snelde Henry van de Wetering drie man voorbij, maar daarna bleef een treffer uit. In de 29ste minuut viel de 0-2. Drie minuten later zorgde Harmen Siedsma voor de aansluitingstreffer. Vervolgens verzuimde Wilsum om door te drukken bleef de gelijkmaker uit.

Na rust was er een kans voor Wiljan van Zuthem. Hij draaide zich vrij, maar schoot vervolgens over. Vervolgens kwam HTC op 1-3. Daarna was het over en uit bij Wilsum en ging de wedstrijd als een nachtkaars uit.

Stoffer sprak na afloop van een slechte wedstrijd. ?Het was los zand. De geest is uit de fles. Het is over?, zei de Wilsum-trainer, verwijzend naar het naderende einde van de competitie. Een slot waarin er, in tegenstelling tot andere jaren, niets meer te winnen valt. Positief was hij wel over doelman Gerhard Bolt. ?Hij heeft een fantastische wedstrijd gekeept.?