Afbeelding

Puur Tuinen: Meer dan groen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Een maand geleden zijn Stephan Zomerdijk en André  van Dijk gestart met hoveniersbedrijf Puur Tuinen.  Een ideale partner voor iedereen die op zoek is naar het beste voor zijn of haar tuin.

Puur tuinen biedt een breed scala aan mogelijkheden aan particulieren en bedrijven.  Zo kunt u hier terecht voor het ontwerp, aanleg of onderhoud van een tuin. En er is meer. Puur Tuinen heeft niet voor niets de slogan ?meer dan groen'.  ?We kunnen ook andere verwante zaken regelen, zoals het aanleggen van elektra, het plaatsen van schuttingen en het aanleggen en onderhouden van vijvers?, aldus Zomerdijk. Puur Tuinen heeft alles in eigen beheer. ?We bieden een compleet plaatje en doen alles zelf. Daardoor krijgt de klant te maken met korte lijnen en is er geen gedoe met andere partijen. Dat is de kracht van Puur Tuinen?, vervolgt Van Dijk.?

De twee eigenaren hebben ruime ervaring in het hoveniersvak en willen er alles aan doen om het de klant naar de zin te maken. ?We beginnen met een goed ontwerp. Dat is de basis. Daarna gaan we werken aan een eindproduct, waarmee de klanten jarenlang vooruit kan. Daarbij is het belangrijk om goed te luisteren en de sfeer te proeven. Wat wil de klant en wat spreekt hem of haar aan? We willen een goed advies geven, in combinatie met de wensen  van de klant.? Ook een goede nazorg ontbreekt niet. ?We kijken later altijd of het goed heeft uitgepakt en alles naar wens is?, besluit Zomerdijk.

Zie voor meer informatie de advertentie van Puur Tuinen op pagina 6 in De Brug.

Voorzitter Theo Rietkerk van Go-Ahead noemde de handelswijze van Jubbega 'kwalijk'
KNVB fluit Jubbega terug: competitie dient uitgespeeld te worden Sport 19 uur geleden
Afbeelding
Zalk geef zich niet zomaar gewonnen in Lemele Sport 22 apr, 22:15
Afbeelding
Burgers gezocht die samen een boerderij op willen richten (3 foto's) 3 foto's instagram 22 apr, 13:21