Afbeelding

Gratis muziekles bij de Music Kidz populair

Partnerbijdrages

De jongste showband, de KTK Music Kidz, presenteerde zich onlangs voor het eerst aan het publiek. Zo'n 30 enthousiaste kinderen van 6 tot 11 jaar volgen de gratis muzieklessen van het Kamper Trompetter Korps en zijn actief lid bij deze jongste showband. Het volledige eerste jaar wordt gratis aangeboden door de verenging. Het doel is om kinderen in aanraking te laten komen met muziek maken.

"We weten uit ervaring dat zodra kinderen een instrument in de handen krijgen ze verkocht zijn. Muziek maken is goed voor de ontwikkeling van kinderen en het is ook nog eens een sociaal gebeuren waar de kinderen veel nieuwe vrienden maken", aldus de Music Kidz coördinator, Rudi Meijerink.

Aanmelden voor de gratis lessen kan vanaf nu bij Jan Dokter ( 038-3322605) of Rudi Meijerink (038-3321489) of stuur een mail naar info@kampertrompetterkorps.nl. Ter gelegenheid van de lancering van de KTK Music Kidz showband organiseert de vereniging een grote kleurplaatwedstrijd. Van deze kleurplaat staat een voorbeeld elders in De Brug en is er één exemplaar bijgevoegd in De Brug. Via de site is bovendien een extra exemplaar te downloaden. Uit alle inzendingen worden door een jury de mooiste tekeningen geselecteerd en de winnaars ontvangen een uniek KTK Pakket! De KTK Music Kidz worden mede mogelijk gemaakt door de Rabobank IJsseldelta. Het aanmelden voor het nieuwe Music Kidz seizoen begint nu!