Nieuwe Studio 100 spaaractie bij Jumbo Kampen

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Vanaf afgelopen zaterdag 25 april hebben de winkels van Jumbo Vlaar Kampen weer een nieuwe spaaractie lopen: sparen voor luistersprookjes of sparen voor sprookjes dvd's.

Klanten kunnen sparen voor acht verschillende luistersprookjes en voor zeven sprookjes-dvd's. De luistersprookjes zijn verpakt in een mini boekje en een meeverpakte cd. De sprookjes zijn ingesproken door bekende namen van Studio 100: Gert Verhulst en Karen, Kristel en Josje van K3. De luistersprookjes zitten samen verpakt met een mini-boekje zodat ouders zelf ook kunnen voorlezen.

Naast de luistersprookjes is het mogelijk om te sparen voor kinder-dvd's. Het assortiment bestaat uit 7 verschillende titels waaronder K3, Mega Mindy en Wicky de Viking. De DVD's en de luistersprookjes hebben een normale winkelwaarde van 14.99 euro

De aktie is zoals gebruikelijk bij Jumbo Kampen weer eenvoudig. Bij iedere 5 euro ontvangt de klant een spaarzegel en bij 6 zegels is de kaart al vol. Daarnaast hebben de winkels van Jumbo Kampen iedere week twee producten in de actie waarbij klanten extra spaarzegels ontvangen. Sparen gaat zo wel heel erg snel. Wie de kaart vol heeft kan tegen een kleine bijbetaling van slechts 3,50 euro een luistersprookje of dvd naar keuze uitkiezen.

In de winkels is ook een handige bewaarbox voor de verzameling te koop. Voor slechts euro 1.99 euro is deze aan te schaffen.

Extra Toppersactie

Naast deze spaaractie maken bezoekers ook nog eens kans op gratis toegangskaarten voor de speciale editie van de Toppers in Concert op 31 mei 2015. Bij aanschaf van actieproducten gekoppeld aan deze actie ontvangen bezoekers aan de kassa een actiecode van de kassamedewerkers. Deze code is in te vullen op de website www.ticketsvoordetoppers.nl. Hier kan men direct kijken of de toegangskaarten gewonnen zijn voor het grote feest. Meer informatie over deze actie www.jumbo.com.

Jumbo Vlaar

Industrieweg 12

Penningkruid 25