Genomineerden Business Event wachten in spanning

· leestijd 2 minuten Algemeen

KAMPEN - Negen ondernemers wachten de komende weken in spanning af of hun bedrijf in de prijzen valt tijdens het Business Event waarvan BrugMedia Mediapartner is. We blikken vooruit met zes genomineerden en terug met van der Weerd Elektro.

?Wij zijn als Kamper Events enorm trots op de nominatie voor de titel ?Starter van het jaar 2015' in de gemeente Kampen,? zegt Jos Hogebirk van Kamper Events ?De laatste 2 jaar hebben wij (Jos Hogenbirk, Melvin Brandenburg en Johan Otter) ons met veel passie en ambitie ingezet om ons bedrijf en daarmee Kampen goed op de kaart te zetten. Wij zijn blij dat dit wordt opgemerkt en gewaardeerd door anderen.?
Ook Robert Flier van Sec.architecten is content met de nominatie voor het Business Event: ?Ik was blij verrast toen ik vernam dat mijn bedrijf ,Sec.architecten, 1 van de genomineerden is. Het is erg leuk dat je op deze wijze gewaardeerd wordt als ondernemer in Kampen.?
Hugo Janssen van Webasto: ?Webasto is bijzonder trots op haar nominatie tot Onderneming van het Jaar 2015 ? Kampen. Wij voelen ons vereerd om in de top 3 te staan samen met 2 geweldige medekandidaten Wij zien deze nominatie als een erkenning van ons mooie bedrijf.?
Jaap van der Spek van Flores Naturel Cosmetics: ?Wij vinden de nominatie een geweldige opsteker voor ons bedrijf. Wij zijn hier ruim 7 jaar gevestigd, en bijna niemand in Kampen kent Flores. Door deze aandacht komt Flores op een positieve manier in the picture en de collega's worden door bekenden aangesproken over onze nominatie.?
Alex van den Bosch van D'Olde Vismarkt: ?We zijn zeer vereerd met de nominatie voor starter van het jaar. Sowieso het feit dat we zijn voorgedragen door de voordrachtscommissie was al een verassing, dan ook nog door de jury genomineerd worden is dan helemaal een pluim voor het werk wat we de afgelopen jaren hebben gedaan. Ik ben trots dat ik dit samen met mijn medewerkers en vrouw heb kunnen realiseren.?
Maurits Jansma en Gerben Hendriks van Jansma & Hendriks Advocaten zijn de laatste genomineerden: ?Wij zijn zeer vereerd met de nominatie voor de categorie ?starter van het jaar' binnen de Gemeente Kampen. We zijn al een paar jaar bezig om ons werk zo goed mogelijk te doen voor onze cliënten en daarnaast als ondernemers ons bedrijf verder op te bouwen. Het is erg leuk om te merken dat we daarmee kennelijk bij de jury zijn opgevallen en een plaats mogen innemen tussen de geweldige andere genomineerden. We zien dit als een aanmoediging om met volle kracht met deze koers verder te gaan!?
Ook hebben we aan een winnaar van vorige jaar gevraagd hoe het evenement is ervaren. Joop van der Weerd, winnaar categorie MKB & Detailhandel 2014 jaar zegt hierover: ?Met belangstelling kijk ik uit naar de verkiezing van Ondernemer van het Jaar 2015 tijdens het Business Event van de Gemeente Kampen. Het is een geweldig mooie en goed georganiseerde avond. Vorige jaar was ik één van de genomineerden en uiteindelijk ook gekozen tot Ondernemer van het Jaar. Een enorme blijk van waardering vanuit de Kamper samenleving. We werden als onderneming even in het middelpunt van de belangstelling gezet vanwege de producten en diensten die ons bedrijf heeft ontwikkeld. Ik wens alle genomineerden veel succes en kan ze nu vast vertellen dat het een avond wordt om nooit te vergeten!?
Op maandag 11 mei 2015 maakt juryvoorzitter notaris Robert Jan Tjeenk Willink bekend wie uiteindelijk met de awards naar huis gaan. De all-in prijs voor deze avond bedraagt 45 euro exclusief BTW. Voor meer informatie en het bestellen van de kaarten: www.businesseventkampen.nl.