Slecht eerste half uur nekt VV Kampen

KAMPEN ? VV Kampen verloor zaterdag met 3-2 bij hekkensluiter HTC. Kampen-trainer Arjan ten Hove was met name teleurgesteld over het slechte eerste half uur van zijn ploeg. ?We speelden toen zo slecht en mat. Dat kunnen we ons niet permitteren.?

Kampen stond al na dertien minuten spelen op een 2-0 achterstand. ?We maakten teveel fouten. We waren te slordig. Er was te weinig bezieling. We stond niet goed in de organisatie en waren daardoor telkens te laat.? In de 30ste minuut viel de 2-1. Een kopbal van Selim Ben Mansour uit een corner vloog via een speler van HTC in het doel. Drie minuten later stond het echter al weer 3-1.

Na rust probeerde Kampen HTC vol onder druk te zetten. Al snel zaten de bezoekers veel beter in de wedstrijd. In de 62ste minuut kwam Kampen op 3-2 via een slim geplaatste vrije bal van Max van Moll. Daarna verzuimde Kampen om door te drukken. ?We hebben wel acht honderd procent kansen gehad. Twee keer lukte het zelfs niet om de bal in een leeg doel te krijgen. Dan doe je het niet goed genoeg?, aldus Ten Hove.