's-Heerenbroek onderuit bij CSV '28

ZWOLLE ? Een week na de knappe uitzege bij Reaal Dronten is 's-Heerenbroek in het nabijgelegen Zwolse Stadshagen stevig onderuit gegaan. CSV '28, dat nog volop meedoet voor een plek in de nacompetitie, was met 5-1 te sterk.
's-Heerenbroek kwam in dit duel wel aan de leiding. Na ongeveer een half uur spelen zette Sander Pelgrom Rob Henniphof alleen voor de keeper. Die omspeelde de goalie en schoof de bal met links in het lege doel.

Lang kon 's-Heerenbroek niet van de voorsprong genieten. Drie minuten later kwam CSV langszij via een benutte strafschop. Volgens 's-Heerenbroek een discutabel moment. ?Rick Kroeze kreeg de bal op zijn borst. Maar op appèl van de spelers van CSV gaf hij een strafschop?, aldus 's-Heerenbroek-trainer Anton Visscher. Vlak voor rust kwam 's-Heerenbroek ongelukkig op achterstand. Via de kluts vloog de bal via de ongelukkige Pelgrom in het eigen doel.

Een kwartier na rust ging 's-Heerenbroek aanvallender spelen. Dat werd vervolgens door CSV genadeloos afgestraft met drie treffers. Komend weekeinde komt 's-Heerenbroek niet in actie. Vervolgens wordt de competitie op 9 mei afgesloten met een uitwedstrijd bij Swift '64. Dan komt er een einde aan een toch wat teleurstellend voetbaljaar voor 's-Heerenbroek. ?Het seizoen heeft niet gebracht wat we ervan hadden verwacht. Het is te wisselvallig. Maar de spelers willen volgend seizoen ijzersterk terugkeren. Daarmee zitten we op één lijn.?