Zege en nieuwe aanwinsten voor Zalk

WIJTHMEN ? Zalk boekte zaterdag een eenvoudige overwinning op Wijtmen (1-4). Bovendien heeft het met Gerrit de Weerd en Jeremy van Dijk weer twee nieuwe aanwinsten vastgelegd. Eerder verzekerde Zalk zich al van de diensten van de bekende goalie Berry Wagterveld.

Wijthmen had in de eerste helft lange tijd niets in te brengen. Zalk kwam dan ook op voorsprong. Georgie Huisman legde bal uit een moeilijke hoek bij de eerste paal binnen en verraste daarmee de keeper. Daarna nam Zalk gas terug en liep de ploeg wat naar achteren. Dat zorgde toch voor wat dreiging van Wijthmen. Na rust zette Zalk wel weer volop druk op de tegenstander. Dat bleef niet zonder resultaat. Aart Schreuder maakte 0-2. Daarna scoorde Michel Hamer, op aangeven van Simom van Halm die niet zelfzuchtig was. Schreuder bepaalde de eindstand op 1-4.

Zalk-trainer Jan Hooisma sprak van een degelijke overwinning. Hij wil het seizoen goed afsluiten. ?We willen de schwung erin houden en ons richting volgend seizoen verder ontwikkelen.? Voor het komende voetbaljaar heeft Zalk zich versterkt. Zo komt Jeremy van Dijk naar Zalk. Hij speelt nu nog in de A1-jeugd van DOS Kampen. Gerrit de Weerd komt over van VSCO '61. ?Hij heeft ook bij mij in DOS A1 gespeeld?, aldus Hooisma, die eerder als jeugdtrainer actief was bij DOS Kampen. Eerder werd al bekend dat Berry Wagterveld Zalk komt versterken. Hij is nu tweede keeper bij ESC. Wagterveld is de vervanger van Jim van der Wijk, die na dit seizoen terugkeert naar 't Harde. Daarnaast gaan Gertjan Klein en Gernald Kanis op een lager niveau spelen bij Zalk.

Livera alweer 5 jaar terug in Kampen en dat wordt gevierd met 5 dagen met 20% korting Partnerbijdrages 35 minuten geleden
Wijkverpleging IJsselheem, werk dat er echt toe doet Partnerbijdrages 43 minuten geleden