Afbeelding
Aangeleverd.

Verhuizing vanaf een hoge etage? Zo doe je dat!

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Vraag een willekeurige stedeling wat hij of zij het vervelendst vindt aan het wonen in een stad en je krijgt negen van de tien keer te horen dat zij een grote hekel hebben aan verhuizen. In de stad woon je vaak op een etage en dat betekent dat je tijdens het verhuizen heel vaak de trap op moet met zware dozen. Gelukkig zijn er manieren om het verhuizen veel soepeler te laten verlopen, sterker nog; je kunt het zelfs zo doen dat je geen zweetdruppel hoeft te laten vloeien om naar je nieuwe etagewoning te verhuizen. Je kunt namelijk een verhuislift huren.

Wat is een verhuislift?

Een verhuislift is een grote lift die op een aanhanger staat waardoor je deze overal kunt plaatsen. Je kunt deze lift uitschuiven naar de etage waar je woning gevestigd is en vervolgens kunnen alle goederen op de lift geplaatst worden. Dat zorgt er voor dat je niet de vele trappen op en neer hoeft te gaan. Als je een verhuislift huren gaat, moet je even kijken of het misschien nodig is om de gemeente op de hoogte te brengen van het feit dat je de straat een tijdje blokkeert. Doorgaans kan het verhuizen snel geregeld worden en je kunt vroeg beginnen met verhuizen, waardoor je niet allerlei vergunningen hoeft aan te vragen. Mocht je echter een groot huis hebben en heel veel spullen moeten verhuizen, dan is het raadzaam om even bij de gemeente te informeren naar hoe je de verhuizing het beste kunt aanpakken. 

Je kunt een verhuislift huren bij een verhuisservice 

Wanneer je het niet ziet zitten om al je spullen zelf te verhuizen, dan kun je altijd kiezen om een verhuisservice in te schakelen. Deze mensen kunnen je van A tot Z helpen met de verhuizing. Ze helpen je voor een zeer scherpe prijs met het inpakken van je goederen, het vervoeren van al je spullen en zij zetten ook alles in je nieuwe woning. Ook wanneer dit een woning op een verdieping is, zorgen zij dat alles goed komt te staan. Het enige wat jij hoeft te doen, is contact opnemen met een verhuisservice om te horen wanneer zij je kunnen helpen. Als je speciale wensen hebt, kun je deze ook gelijk doorgeven. Mocht je bijvoorbeeld een piano willen verhuizen, dan moet dit ook goed geregeld worden. 

Ging alles maar zo gemakkelijk in het leven 

Voor sommige mensen is verhuizen een crime, maar voor de mensen die een goede verhuisservice inschakelen en die een verhuislift huren, is het verhuizen een fluitje van een cent. Maak het jezelf daarom niet moeilijker dan nodig is en kijk ook eens of je een beroep wilt doen op een team van specialisten die in een handomdraai al je spullen naar je nieuwe woning kunnen brengen. Bespaar jezelf de frustratie dat je niet weet hoe je iets moet inpakken en vraag een specialist om je goederen in dozen in- en uit te pakken.