Afbeelding
Aangeleverd.

Verhuisstress? Zo voorkom je dat

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Een verhuizing is een belangrijk stap in je leven. Hoe leuk is het dat je binnenkort een heel nieuw huis mag inrichten en helemaal je eigen mag maken! Helaas moet je er wel eerst voor zorgen dat al jouw meubels in het nieuwe huis terechtkomen, en de makkelijkste manier waarop je dit kunt doen is door het inschakelen van een verhuisbedrijf zoals Holland Movers. Professionele verhuizers kunnen je namelijk helpen bij het verplaatsen van zware meubels. Toch vinden veel mensen het nog lastig om al hun meubels uit handen te geven aan een verhuisbedrijf in Amsterdam. Om de beslissing een beetje makkelijker te maken, is het belangrijk om een goed verhuisbedrijf te vinden. In dit artikel staan drie tips die ervoor kunnen zorgen dat je zonder al te veel verhuisstress je nieuwe woning kunt betreden.

Maak een lijstje

Tijdens een verhuizing is het belangrijk om te weten dat je overzicht op al jouw meubels en spullen hebt. Daarom is het slim om lijstjes te maken, en deze ook strict bij te houden. Op deze lijstjes kun je onder andere bijhouden welke meubels waar in het nieuwe huis moeten worden neergezet, en welke spullen in welke dozen zitten. Naast het maken van een lijstje is het ook slim om de verhuisdozen te labellen met de plaats waar ze moeten worden neergezet. Dit is niet alleen handig voor jou, maar ook voor de verhuizers van Holland Movers. Zo kunnen ze de dozen snel en effectief in de juiste ruimtes plaatsen. Dit scheelt jou niet alleen een hoop stress, maar ook een heleboel tijd.

Pak zelf de dozen in

Het verhuisbedrijf in Amsterdam kan je helpen bij de gehele verhuizing. Dat betekent dat ze niet alleen de grote meubels verhuizen , maar ook de verhuisdozen. Sommige mensen kiezen ervoor om de verhuizers alles in één grote verhuiswagen te laten zetten, maar er is een andere mogelijkheid. Wanneer je stress ervaart omdat je afstand moet doen van persoonlijke spullen die emotionele waarde hebben, kan het slim zijn om de dozen zelf te verhuizen. Zet een paar verhuisdozen apart van de rest, en pak deze vol met alle spullen die belangrijk voor jou zijn. Zet deze dozen vervolgens in je eigen auto, zodat je ten aller tijde weet waar ze zijn. Dit kan je een hoop stress en zorgen besparen op de dag van de verhuizing.

Overleg met de verhuizers

De laatste tip is misschien wel de allerbelangrijkste tip in dit artikel. Het is namelijk ongelooflijk belangrijk om gedurende de verhuizing goed contact te blijven houden met het verhuisbedrijf in Amsterdam. Overleg bijvoorbeeld van tevoren het dagschema met de verhuizers, en vraag ook vooral naar hun tijdschema. De professionele verhuizers zijn gespecialiseerd in veel verschillende soorten verhuizingen en kunnen je daarom goed adviseren wanneer jij ergens mee vastloopt. Schroom daarom vooral niet om Holland Movers te vragen naar hun meningen en ideeën. Je bereikt immers het beste resultaat, wanneer iedereen goed samenwerkt. De snelste én beste verhuizingen gaan in goed overleg.

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.