Picasa

Go-Ahead pakt punt bij DETO

KAMPEN ? Go-Ahead Kampen heeft zaterdag met 1-1 gelijkgespeeld bij het hoog geklasseerde DETO.  Nick Bakker redde vlak voor tijd een punt voor de Kamper eersteklasser.

Go-Ahead kreeg in de eerste helft de beste kansen, maar Jurrian Zandbergen (2 keer), Madih Doufikar en Nick Bakker kwamen niet tot scoren. Na rust was DETO sterker, maar veel gevaar leverde dat niet op. Toch kwam de ploeg uit Vriezenveen een kwartier voor tijd op voorsprong.  Stef van der Velden, die na dit seizoen de overstap maakt naar Sportclub Genemuiden, raakte de lat. In de rebound scoorde Lesley Nahrwold. In de 88ste minuut kwam Go-Ahead nog langszij. Vanaf zo'n 18 meter trof Bakker doel met een lage schuiver.

Go-Ahead-trainer Jan Korte sprak van een verdiende puntendeling en noemde keeper Tim Noordman de uitblinker bij Go-Ahead.