Knappe zege 's-Heerenbroek

DRONTEN ??s- Heerenbroek heeft zaterdag een knappe zege geboekt bij het hoog geklasseerde Reaal Dronten. De ploeg van trainer Anton Visscher won met 2-3.

Voor deze wedstrijd koos de trainer voor een 1-3-4-3-systeem. ?Dat pakte goed uit. Daardoor wonnen we de slag op het middenveld?, aldus  Visscher.  Enkele belangrijke pionnen bij de thuisploeg werden door 's-Heerenbroek uitgeschakeld. De bezoekers begonnen sterk en kregen in de eerste vijf minuten twee goede kansen, maar een treffer bleef uit. Daarna sloeg Reaal Dronten wel toe. Laurens Visscher kon tot twee keer toe redding brengen, maar er werd niet goed meeverdedigend. Daardoor kwam Reaal Dronten alsnog op 1-0.

Na rust voorkwam Laurens Visscher een grotere achterstand. Daarna was 's-Heerenbroek enige tijd heer en meester en bouwde het de achterstand om in een 1-3 voorsprong. Vijf minuten na rust scoorde William Meuleman de gelijkmaker. Daarna kopte Gert Kwakkel op fraaie wijze raak. Reaal Dronten gaf steeds meer ruimte weg. Daarvan profiteerde 's-Heerenbroek. In de counter maakte Gilliam Bien 1-3. De Drontenaren kwamen nog wel terug tot 2-3 via een goede counter, maar daar bleef het bij.

Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 16 uur geleden
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 19 uur geleden
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 22 uur geleden