Zalk buigt voor geraffineerd SEH

ZALK ? In eigen huis heeft Zalk zaterdag met 0-3 verloren van koploper SEH. Volgens Zalk-trainer Jan Hooisma werd zijn ploeg niet weggespeeld, maar pakte SEH het karwei heel geraffineerd aan. ?Ze spelen het net even wat slimmer.?

Toch speelde Zalk geen goede wedstrijd. De ploeg speelt nergens meer voor, dat was te zien in het veld.  ?Je kunt merken dat het seizoen over is. De echte scherpte is er af en je speelt wel tegen een goede tegenstander. In de omschakeling was SEH zeer gevaarlijk.?

Zalk kreeg in de eerste helft enkele mogelijkheden, maar het was SEH dat na zo'n half uur spelen op voorsprong kwam. Vlak na rust viel de 0-2, na een miscommunicatie bij Zalk. ?In de rust hadden we afgesproken om druk naar voren te zetten. Dat strijdplan kon na de tweede treffer gelijk de prullenbak in. Daarna hebben we eigenlijk alleen nog maar achter de feiten aangelopen?, aldus Hooisma. Vlak voor tijd scoorde SEH uit een goed uitgespeelde aanval de 0-3.

Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 18 uur geleden
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 18 uur geleden
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 21 uur geleden
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 28 mrt, 08:17
Verblijf Oekraïners in samenleving komt in nieuwe fase Algemeen 28 mrt, 08:00