Brezo/KBS Set Up onderuit tegen Side-Out.

IJsselmuiden 11 april ? Na de winst van vorige week in Leeuwarden ging Brezo/KBS Set Up vol zelfvertrouwen de battle aan tegen Side-Out uit Slagharen.
De thuisploeg wist in een volle en luidruchtige ?Oosterholthoeve? dat er een goede prestatie neergezet moest worden vandaag. Met een extreem spannende competitie stand en nog maar twee wedstrijden te spelen loopt het seizoen ten einde.

Set Up begon de eerste set niet scherp. De kansen die men creëerde werden niet afgemaakt en liep men zo achter de feiten aan. Later in de set daalde het foutenpercentage. De stand ging nadat beide teams de twintig punten gepasseerd waren gelijk op. Helaas viel de winst aan de kant van de tegenpartij 25-27.

Set Up wist en voelde dat er meer in zat en werd er in de tweede set mooi volleybal gespeeld waarin de teams wederom aan elkaar gewaagd waren. Brezo/KBS Set Up wist een voorsprong op te bouwen die men tot aan het einde van de set vast hield 25-21.

De derde set begon Set Up slap waardoor er gelijk weer tegen een achterstand werd aangekeken. Side-Out voerde de service druk op en hierdoor werd de pass van de thuisploeg te wisselvallig 14-25.

In de vierde set was het geloof weg aan de kant van Brezo/KBS Set Up. Bij vlagen werden er mooie punten gespeeld maar ook in deze set waren er teveel persoonlijke fouten 18-25.

Brezo/KBS Set Up pakte uiteindelijk niet de winst die gewenst was. Met het 3-1 verlies blijft de stand onderaan de ranglijst erg spannend. De onderste drie teams waaronder
Set Up, staan gelijk met 38 punten. Volgende week de laatste wedstrijd van het seizoen in Zwolle. Heren 2 van VC Zwolle is dan de tegenstander.