V.l.n.r. Nanne Schoonhoven (sponsorcommissie VSCO'61), Maarten de Weerd en Sjoerd Kwakkel (Bestuurslid commerciële zaken).
V.l.n.r. Nanne Schoonhoven (sponsorcommissie VSCO'61), Maarten de Weerd en Sjoerd Kwakkel (Bestuurslid commerciële zaken). Kelly Kwakkel-van Boven

Trendhout nieuwe hoofdsponsor Jeugd VSCO’61

· leestijd 1 minuut Ingezonden Ingezonden

VSCO’61 heeft deze week haar nieuwe hoofdsponsor voor de jeugd gepresenteerd. Het groeiende en landelijk bekende bedrijf Trendhout met vestigingen in Oldebroek en Wezep gaat de jeugdafdeling van VSCO’61 de komende vijf jaar steunen. Op sportpark De Heughte werd de exclusieve sponsorovereenkomst ondertekend door directeur Maarten de Weerd van Trendhout en bestuurslid commerciële zaken Sjoerd Kwakkel. Tevens werden de nieuwe en mooi gestylde reclameborden door Trendhout officieel overhandigd aan VSCO’61.

In 2004 is De Weerd Houtbewerking als rondhoutzagerij van start gegaan. Doordat het bedrijf steeds meer tuinproducten op de markt bracht, is het eigen merk met de naam Trendhout opgezet. Trendhout ontwikkelt, produceert en levert een exclusief programma aan tuinproducten zoals kapschuren, buitenverblijven, terrasoverkappingen, veranda’s, buitenkeukens en tuinhout. Trendhout heeft alles in eigen beheer dankzij het uiterst moderne machinepark met innovatieve CNC-machines. Op aanvraag is maatwerk ook mogelijk.

“Trendhout staat voor onverwoestbare houten producten met karakter. Voor ons assortiment maken wij gebruik van Douglas hout dat afkomstig is uit goed beheerde bossen in heel Europa. Van Frankrijk tot Duitsland maar ook gewoon uit Nederland. Douglas hout is één van de meest duurzame naaldhoutsoorten van Europa. Het heeft een warme uitstraling en een mooie kleur en structuur. Wij hebben hier een uitgebreid assortiment van vers, fijnbezaagd, tot kunstmatig gedroogd en geschaafd hout, aldus Trendhout-directeur Maarten de Weerd.

Trendhout is nationaal actief door middel van een geselecteerd dealernetwerk en kent een zeer divers klantenbestand: van tuincentra, bouwmaterialenhandel, aannemerij, tuinhoutspecialisten, hoveniersbedrijven tot ZZP’ers. Trendhout heeft in de afgelopen zeventien jaar een enorme groei en ontwikkeling doorgemaakt: van rondhoutzagerij naar fabrikant en groothandel van exclusieve tuinproducten met inmiddels zo’n vijftig medewerkers.

Om verdere groei te realiseren wordt er momenteel naast de huidige locatie aan de Mheneweg Zuid te Oldebroek ook een nieuw pand gebouwd op bedrijventerrein H2O te Hattemerbroek. Deze nieuwe locatie zal dienen als hoofdkantoor en distributiecentrum van Trendhout.

Trendhout draagt de (regionale) sport een warm hart toe. Zo ook onze VSCO’61. “Het is fantastisch dat Trendhout ons voor de komende vijf jaar als hoofdsponsor van de jeugdafdeling gaat steunen. Wij zijn dan ook erg blij en trots op onze nieuwe hoofdsponsor Jeugd”, aldus een enthousiaste sponsorcommissie.

Deze week werd op sportpark De Heughte de exclusieve sponsorovereenkomst officieel ondertekend door directeur Maarten de Weerd van Trendhout en bestuurslid commerciële zaken Sjoerd Kwakkel van VSCO’61. Tevens werden de nieuwe en mooi gestylde reclameborden officieel door Trendhout overhandigd aan de club. Als blijk van grote dank en waardering werd Trendhout een fraai en toepasselijk bloemstuk en de bekende VSCO’61-bal overhandigd. De feestelijke contractondertekening werd afgesloten met een gezamenlijke toost op een plezierige, constructieve en succesvolle samenwerking in aanwezigheid van het bestuur van VSCO’61.

Afbeelding
Passieconcert door CMV Euphonia Wilsum in de Hoeksteen IJsselmuiden (3 foto's) Algemeen instagram 12 uur geleden
Afbeelding
Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 14 uur geleden
Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 28 mrt, 08:17
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57
Afbeelding
Koggejournaal: Nieuw Vaarseizoen Algemeen 27 mrt, 15:46
Andries Heidema
Provinciale Staten wil verder met Commissaris van de Koning Andries Heidema Algemeen 27 mrt, 15:41