Afbeelding
Aangeleverd

Waarom een brommobiel van GT Mobility ook voor ú een uitkomst is

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

GT Mobility in Dronten verkoopt brommobielen. Het bedrijf verwacht dat meer en meer mensen een brommobiel gaan aanscha?en. Dat heeft niet zozeer te maken met de vergrijzing, maar vooral met het feit dat een brommobiel relatief goedkoop is en nieuwe modellen van alle gemakken zijn voorzien.

Het bedrijf van Jan van de Grift en Arjan Huisman is sinds 2018 gevestigd in Dronten. Beide heren hebben niet alleen ouderen als klant. Ze helpen ook jongeren, die bijvoorbeeld nog geen 18 zijn en dus nog geen auto mogen rijden of mensen die moeite hebben met het halen van hun rijbewijs. Ouderen die bij GT Mobility aankloppen, zijn vaak mensen die geen auto meer kunnen of mogen rijden. Ook zijn er klanten die altijd op een scooter hebben gereden en op hogere leeftijd toch liever droog zitten.

Grote voorraad

Al die doelgroepen kunnen bij GT Mobility terecht want ze hebben de grootste brommobielvoorraad van Midden-Nederland. Het bedrijf is dealer van Ligier en Microcar, twee toonaangevende merken uit Frankrijk die in Nederland samen marktleider zijn. Beide fabrikanten hebben twee types. De keuze is echter veel groter, omdat er allerlei uitvoeringen zijn, van sober tot luxe. De modellen kunnen van alle gemakken worden voorzien zoals stuurbekrachtiging, automatische versnellingsbak, elektrisch bedienbare ruiten, multimediasysteem, airco, achteruitrijcamera en parkeersensoren. Naast nieuwe brommobielen heeft GT Mobility ook een ruim assortiment aan occasions.

Scootmobielen, rolstoelen, rollators

GT Mobility verkoopt ook nieuwe en gebruikte scootmobielen, rolstoelen en rollators. Al met al merken ze bij GT Mobility dat meer en meer mensen hen weten te vinden. Eigenaren Jan en Arjan begrijpen dat wel; een brommobiel, scootmobiel of rollator geeft bewegingsvrijheid en maakt mensen meer mobiel. Klanten die nooit ergens kwamen, komen opeens weer onder de mensen. En dat is onbetaalbaar.”

Financiële voordelen van een brommobiel

Geen wegenbelasting, geen jaarlijkse keuring en een verbruik van ongeveer 1 op 30. Dat zijn enkele van de financiële voordelen van een brommobiel ten opzichte van een auto. Het is voor veel mensen bijvoorbeeld een reden om een brommobiel aan te schaffen als tweede auto. Om een brommobiel nog bereikbaarder te maken biedt GT Mobility voor de aanschaf van uw brommobiel ook diverse lease-mogelijkheden aan.

Haal- en brengservice en proefrit aan huis

GT Mobility is laagdrempelig en mensen voelen zich gauw thuis bij deze specialisten. GT Mobility hanteert een haal- en brengservice en bij belangstellenden komt het bedrijf aan huis voor een vrijblijvende proefrit. GT Mobility is op wandelafstand bereikbaar van het station in Dronten. GT Mobility is gevestigd aan Houtwijk 49 in Dronten. Het bedrijf is op maandag tot en met vrijdag geopend van 9:30 tot 17 uur en op zaterdag op afspraak.

Tel. 0321 – 745 912 | www.gtmobility.nl

Afbeelding
'Napalmmeisje' Kim Phuc geeft lezing in de Bovenkerk: "Het meisje rent niet meer, ze vliegt" Algemeen 2 uur geleden
Edwin Burgman presenteert de programmering van het Full Color Festival 2024
Full Color Festival 2024 biedt weer een veelzijdig programma voor jong en oud Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
Voorzitter Go-Ahead Kampen over terugtrekking Jubbega: 'Kwalijk moment' Algemeen 12 uur geleden