Afbeelding
Foto Tennekes

Zondagsrust met livemuziek bij het ‘t Ukien op het terras (4 foto’s)

Algemeen

Zondag 15 augustus 2021 ging het terras van Korteweg 4 (’t Ukien) weer open voor Zondagsrust, met akoestische livemuziek van Wilfred en Zoe, een hapje en drankje en een fijne plek om te zitten. Heerlijk tot rust komen met het hele gezin op de zondagen van augustus, middenin het Groene Hart van Kampen.

Net als vorig jaar biedt Zondagsrust akoestische livemuziek, een hapje en drankje en een fijne plek om te zitten. Ook voor kinderen is er van alles te doen, zoals knutselen, stoepkrijten en waterpret. Heerlijk tot rust komen met het hele gezin op de zondagen van augustus, middenin het Groene Hart van Kampen.

Zondagsrust vindt in de open lucht plaats op zondag 15, 22 en 29 augustus van 13.00-18.00 uur aan de Korteweg 4 in Kampen. Er wordt live muziek gespeeld van 14.00-16.00u. Het spits is 15 augustus afgebeten door Wilfred & Zoe, op 22 augustus gevolgd door The Mystic Men. Op 29 augustus sluit Black Flowers de 2021 sessie van Zondagsrust af. Meer informatie over de muzikanten is te vinden op de site, via www.ukien.nl. Toegang is gratis.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 10 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 16 uur geleden