Afbeelding

Mega Paas-3-daagse bij Pouw

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Pouw introduceert dit jaar de MegaPaas 3-daagse. ?Van vrijdag 3 april tot en met maandag 6 april ? Tweede Paasdag ? gaan de up! De Polo en Golf gaan voor mega scherpe prijzen de deur uit. En omdat Pouw de klanten wil verzekeren van de aller scherpste deal, worden de prijzen pas even voor Pasen bekendgemaakt. Houd daarom de site van de Volkswagen- en Audi-dealer goed in de gaten.?
Op pouw.nl vind je altijd een actueel overzicht van de voorraad en het laatste nieuws op Volkswagen- en Audi-gebied. ?Op vrijdag is het mega haasten geblazen naar Pouw voor de Volkswagen up! en op zaterdag zijn hele families van harte welkom voor mega scherpe Golf aanbiedingen tijdens de Golf familiedag en op Tweede Paasdag, maandag 6 april, loopt Pouw de Polonaise en gaat de Polo die dag er mega voordelig uit.? Zie ook de advertentie elders in deze krant.
Audi Editions
In de Audi-showroom is er tijdens de MegaPaas 3-daagse volop aandacht voor de Audi Editions (met standaard automaat). Natuurlijk praten de verkoopadviseurs van Pouw je ook graag bij over de nieuwste Audi modellen, zoals de A1 en Q7. En met de zomer in aantocht presenteert Pouw je graag een invulling van open rijden, zoals alleen Audi dat bieden kan met de Audi cabrioletmodellen. Voor stijlvol en sportief rijplezier en comfort zonder concessies.*
Meer informatie over de MegaPaas 3-daagse en de openingstijden van Pouw vindt men op www.pouw.nl.
* Alleen van toepassing voor de vestigingen in Deventer, Rijssen en Zwolle.

Onderschrift afbeelding: De Volkswagen Polo ? het Polonaise nummer van de MegaPaas 3-daagse