's-Heerenbroek krijgt pak slaag, Zalk haalt uit

ZWOLLE ? 's-Heerenbroek is zaterdag tegen een ontluisterende nederlaag aangelopen. Hekkensluiter HTC was met maar liefst 7-1 te sterk. Zalk haalde genadeloos uit tegen VSW en won met maar liefst 9-1. VV Kampen kwam tegen CSV ?28 op een 2-0 voorsprong, maar zakte daarna ver weg. CSV ?28 won uiteindelijk met 2-4.

?We weten zelf niet wat er aan de hand is. Als het eerste fluitsignaal heeft geklonken, is het of er een deken over mijn ploeg valt. Steeds wordt gekozen voor de verkeerde oplossingen?, aldus ?s-Heerenbroek-trainer Anton Visscher. Zijn ploeg kreeg in de eerste helft maar liefst vijf treffers om de oren. Na rust kreeg de ploeg wel enkele kansen. HTC scoorde nog twee keer. Rob Henniphof maakte de 6-1.
Zalk stond na zeventien minuten al op een 4-0 voorsprong door goals van Simon van Halm, Aart Schreuder (2) en Tonko Kruize. Michel Hamer maakte er voor rust nog 5-0 van. Na rust scoorden Hamer (2), Van Halm en Georgie Huisman. Justiana Vieleri scoorde namens VSW de 5-1.
VV Kampen kwamn op 2-0 via Max van Moll en Brian Froger. Daarna nam CSV de regie in handen. Voor rust viel nog de 2-1. Daarna grepen de Zwollenaren met drie treffers de zege.