Brezo/KBS Set Up boekt belangrijke overwinning.

Leeuwarden, 28 maart ? Brezo/KBS Set Up heeft zaterdag goede zaken gedaan tegen VC058 in Leeuwarden. Na een slechte eerste set vocht een gretig Set Up zich naar een knappe 3-1 overwinning.
Waar Set Up de laatste weken telkens aan het kortste eind trok, leek het in de eerste set weer een zware middag te worden. Na een sterke serie van Leeuwarden en een zwak begin van Set Up keek men al snel tegen een forse 12-3 achterstand aan.
Het foutenpercentage lag veel te hoog en Leeuwarden maakte er dankbaar gebruik van. 25-11.

Er werden bij Set Up wissels doorgevoerd en dat pakte goed uit. Breze/KBS Set Up kwam op voorsprong in de tweede set en trok Set Up na een spannend einde aan het langste eind. 29-31.

De derde set begon Leeuwarden weer sterk en Brezo/KBS Set Up keek opnieuw tegen een achterstand aan. Dit keer gingen de Friezen meer fouten maken en Set Up maakte hier gebruik van en maakte de set knap af. 23-25.

In de vierde set kwam Brezo/KBS Set Up op een 18-12 achterstand, maar vocht terug en eiste in de bloedstollende eindfase de overwinning op. 27-29.

Tussen plek 8 en 12 zit nu nog een verschil van 2 punten en deze 5 teams gaan vechten voor plek 8 en 9 om directe handhaving te garanderen.

11 april neemt Brezo/KBS Set Up het op tegen concurrent Side-Out om 19:00 in de Oosterholthoeve.

Passieconcert door CMV Euphonia Wilsum in de Hoeksteen IJsselmuiden (3 foto's) Algemeen instagram 17 uur geleden
Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 19 uur geleden
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 19 uur geleden
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 22 uur geleden
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 28 mrt, 08:17