Afbeelding

GBK: “KAMPEN INCLUSIEF: MAAR WAT VIND JIJ?”

Ingezonden Ingezonden

In november 2020 vroeg de raad het college hoe gemeente Kampen werkt aan brede inclusie. Het college zegde toe de raad begin 2021 te informeren. Nu is het zover: het rapport “Kampen, Hartelijke Hanzestad, Stand van zaken inclusieve samenleving”. Het is een document dat elke dag aangevuld kan worden.

Men is op diverse velden van inclusief samenleven aan de slag gegaan. Er is geluisterd naar verhalen in de gemeente. Men kreeg input van, soms kritische, inwoners. Er werden werkwijzen uitgeprobeerd en er werden gezamenlijk initiatieven genomen.

In Kampen hebben ruim 5400 mensen te maken met een langdurige ziekte of een matige tot ernstige lichamelijke, verstandelijke beperking en/of psychische kwetsbaarheid. Dit rapport gaat over hen. Daarom onze vraag: wat vind(t) u/jij van dit rapport? Mist u nog iets? Is er wat over het hoofd gezien of ergens niet aan gedacht? Heeft u een goed idee? Stuur ons uw emailadres en wij sturen u het rapport toe: info@gbkampen.com. Wij zien uw reactie met veel belangstelling tegemoet.