Nipte nederlaag Wilsum

HEERDE - Wilsum heeft zich enigszins hersteld van de nederlaag tegen Hattem. Tegen SEH leverde de ploeg van trainer Jan Stoffer een veel betere prestatie, maar er werd wel verloren (3-2).

Ook deze keer werd trainer Stoffer geconfronteerd met een lange lijst afwezigen. Al na twee minuten scoorde SEH uit een corner. De tweede kans voor SEH was weer raak. De arbiter zag een overtreding op Machiel Kanis over het hoofd. Bij de daarop volgende aanval was keeper Gerhard Bolt te laat en kon SEH simpel scoren. Het duel ging gelijk op, maar SEH was veel effectiever. Binnen een half uur viel ook nog de 3-0. Een minuut later deed Wilsum wat terug. Gert Jan Sollie kopte raak. In het laatste kwartier van de eerste helft bleef het bleven beide ploegen de aanval zoeken, maar SEH was dreigender. Toch viel de 3-2. Na een overtreding op Machiel Kanis benutte Jan van Spijker de toegekende strafschop.

De tweede helft was veel minder spectaculair. SEH maakte geen geweldige indruk, maar ook Wilsum wist weinig te creëren. SEH was enkele gevaarlijk van afstand. Twee afstandsschoten ging rakelings naast. Zo moest Wilsum genoegen nemen met een zure 3-2 nederlaag.

Passieconcert door CMV Euphonia Wilsum in de Hoeksteen IJsselmuiden (3 foto's) Algemeen instagram 13 uur geleden
Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 15 uur geleden
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 15 uur geleden
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 18 uur geleden
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 28 mrt, 08:17
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57
Koggejournaal: Nieuw Vaarseizoen Algemeen 27 mrt, 15:46
Andries Heidema
Provinciale Staten wil verder met Commissaris van de Koning Andries Heidema Algemeen 27 mrt, 15:41