Brezo/KBS Set Up verliest van hekkensluiter.

IJsselmuiden 21 maart ? Brezo/KBS Set Up heeft afgelopen zaterdag een teleurgesteld publiek naar huis gestuurd. Set Up verloor met 3-1 van Donitas uit Groningen. Donitas stond onderaan op de ranglijst en 1 plek onder Set Up. Het was daarom ook belangrijk voor Set Up om de punten in IJsselmuiden te houden en om een plekje in de 2e divisie te kunnen waarborgen.

Brezo/KBS Set Up was dit keer niet compleet, met twee spelers geblesseerd was de selectie minimaal. Gelukkig was Kees ten Brinke weer terug na een langdurige knieblessure en kon hij de liberopositie van Kaspers bezetten.

Tijdens de eerste set was meteen duidelijk om wat voor wedstrijd het ging. Ondanks dat de pass goed gebracht werd, maakte Set Up het zichzelf te moeilijk door aanvallend teveel directe fouten te maken. Mede daardoor ging de eerste set verloren met 19-25.

Na de tegenslag in de eerste set leek het of Set Up de handdoek voor deze wedstrijd al geworpen had, althans aan de uitstraling te zien. Toch waren er minder directe aanvalsfouten en werd er meer druk gelegd met de opslag. Deze set ging dan ook nipt naar de Groningers met 23-25.

Donitas rook een overwinning en werd nog enthousiaster. Set Up kreeg het mentaal zwaar te verduren. De set ging verloren met 19-25.

Of het in de vierde set door een goede spel van Brezo/KBS Set Up kwam of omdat Donitas zich niet meer maximaal inzette nu ze de wedstrijd gewonnen hadden is lastig te zeggen. Maar de laatste set werd gewonnen door de thuisploeg met 25-22.

Brezo/KBS Set Up zal alle zeilen bij moeten zetten om in de resterende drie wedstijden, degradatie te ontlopen.

Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 3 uur geleden
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 3 uur geleden
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 6 uur geleden
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 14 uur geleden
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 15 uur geleden
Verblijf Oekraïners in samenleving komt in nieuwe fase Algemeen 15 uur geleden
Broederkerk
Regiobijeenkomst van stichting 'Kom over en help' Algemeen 16 uur geleden
Wethouder Richard Boddeus neemt de handtekeningen in ontvangst
Actiegroep Muziekpad bestendigt protest met honderden handtekeningen Algemeen gisteren
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57