Afbeelding
Evert Haverkamp

#mercibokoe voor burgemeester Koelewijn

Algemeen

KAMPEN - Burgemeester Bort Koelewijn was als ambassadeur van Kampen vaak actief op twitter. Waar hij de afgelopen jaren ook ging, steevast maakte hij een foto (of liet hij zich fotograferen) om er vervolgens via zijn twitterkanaal @bortkoelewijn iets over te melden. De meest uiteenlopende activiteiten passeerden zo de revue.

Hoe toepasselijk is het om Bort Koelewijn te eren met een eigen, unieke hashtag, dacht Kampenaar Evert Haverkamp. Hij bedacht het in een opwelling en de hashtag bleek nog niet in gebruik te zijn. Met een knipoog naar het Franse ‘merci beaucoup’ bedacht hij #mercibokoe oftewel: Bedankt BOrt KOElewijn!

“Hoe mooi zou het zijn als we op zaterdag 11 september, als we met zijn allen in Kampen afscheid nemen van Bort Koelewijn, we hem ook bedanken voor zijn verdiensten voor de stad en de gemeente en deze voor hem bedachte unieke hashtag ‘trending’ maken. Zo kan Bort Koelewijn, zoekend op deze hashtag, alle berichten later nog weer eens terug zien”, aldus Evert. “Heb je een leuke foto, herinnering of andere groet, deel deze dan zaterdag 11 september op twitter (of de andere social media) inclusief de hashtag #mercibokoe”.