Afbeelding

Spanning bij Veltman Badminton Bedrijventoernooi

Sport

KAMPEN ? Zestien teams van verschillende bedrijven en verenigingen kwamen afgelopen woensdag in actie bij de finale van het Veltman Badminton Bedrijventoernooi.  In de eindstrijd waren er veel spannende partijen. GV Wilsum was de grote winnaar. De gymnastiekvereniging won twee titels.

Namens GV Wilsum wonnen Trijnie Kanis en Gerdien Plette de strijd bij de dames dubbel  1. Ook was GV Wilsum het sterkst bij de gemengd dubbel 1. Wil en Martijn Kesselaar van Wijma pakten de zege bij de heren dubbel 1. In de heren dubbel 2 ging de winst naar Raymond Hulstein en Joël Meerman van Asia Express Food. In de gemengd dubbel 2 legde het tweetal  Dangeoeboen en Van den Berg van VBB Advies beslag op de overwinning. In de gemengd dubbel 3 ging het duo Sjirk de Jong en Hans Helleman van de gemeente Kampen er met de overwinning vandoor.

De deelnemers waren goed te spreken over het toernooi, dat een uitstekende gelegenheid bood om collega's op een andere manier te leren kennen. Ook Badmintonclub Kampen, organisator van het toernooi, blikt tevreden terug. Marcel Siertsema: ?De hal was vol en er zijn mooie wedstrijden gespeeld. Dat is waar je het als vereniging voor doet.?

Berber Bouma

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 16 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 21 uur geleden