Afbeelding

Turnsters Turn Centrum Kampen GVDOS doen het goed!

· leestijd 1 minuut Sport

Afgelopen zaterdag 14 maart was de finale wedstrijd van de 4e divisie in Kampen, georganiseerd door GVDOS Kampen.
Namens onze vereniging kwamen 6 turnsters in actie. Bij de instappers turnden Lisa Nicole van Dijk, Meri van Dijk en Naomi Kok. Naomi Boer kwam uit bij de pupillen 1. Julia de Leeuw en Alisha Pikkert turnden in de categorie pupillen 2.
Bij de instappers lag het niveau hoog en werd prima geturnd door onze turnsters. Met een prachtige vloer oefening werd Naomi Kok 1e, een hele goede prestatie! Naomi eindigde met een hoge totaalscore van 53,175 punten. Lisa Nicole van Dijk turnde over het algemeen een goede wedstrijd met hier en daar wat foutjes, maar wist zich wel te plaatsen voor de districtsfinale met een 5e plaats in het eindklassement. Meri van Dijk wist een 3e plaats, de bronzen medaille te bemachtigen in dit sterke turnstersveld. Zij turnde een mooie balkoefening wat haar daar een 2e plaats opleverde.

Julia de Leeuw en Alisha Pikkert ( pupillen 2) wisten zich helaas niet te plaatsen voor de districtsfinales, maar hebben ook beiden een goede wedstrijd geturnd. Helaas hadden de dames de zenuwen niet helemaal onder controle waardoor plaatsing dit keer niet lukte . Alisha Pikkert werd 27e en Julia de Leeuw werd 11e met een mooie 5e plaats op de brug ongelijk. Beide dames hebben wel weer mooie persoonlijke doelen behaald.

Naomi Boer kwam uit voor de pupillen 1 en werd daar overtuigend 3e! Naomi turnde een mooie wedstrijd met zelfs een 2e plaats op de vloer.
Een mooie dag om op terug te kijken met goede eindresultaten voor GVDOS.

Naomi Kok, Lisa Nicole van Dijk, Meri van Dijk en Naomi Boer mogen nogmaals laten zien wat ze kunnen op de districtsfinale welke gehouden wordt op 30 mei as. in Lelystad.
Dames alvast veel succes, wij zijn trots op jullie allemaal!