Afbeelding

Peugeot 308 SW ook in 2015 leverbaar met 14 procent bijtelling

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Peugeot heeft fantastisch nieuws voor de zakelijke rijder. Het is Peugeot gelukt om de 308 SW met de zuinige Blue HDI-diesel weer aan de eisen voor 14 procent bijtelling te laten voldoen, zo laat het automerk weten in een persbericht.

?De vijfdeurs hatchback-variant was per 1 januari nog altijd zuinig genoeg voor die categorie. De Peugeot 308 SW is met de 120 pk sterke dieselmotor dankzij de verlaging van de CO2-uitstoot tot 82 gram de enige dieselende stationwagon in het C-segment in de 14-procentcategorie. De Peugeot 308SW combineert strakke lijnen met riante afmetingen, voor zowel passagiers als bagage. Het hoogwaardig design is terug te vinden tot in de kleinste details en dankzij fraai vormgegeven dashboard wordt ultiem rijplezier beleeft.?

De auto is beschikbaar in twee voor de zakelijke rijder samengestelde uitvoeringen. De Blue Lease Pack is gebaseerd op de Blue Lease 1.6 BlueHDi 120 met onder meer 16 inch licht metalen velgen, parkeersensoren achter, navigatie, cruise control, automatische klimaatregeling, extra getinte zijruiten achter, chroomomlijsting van de zijruiten en vernismetaallak. De cataloguswaarde bedraagt 26.990 euro.

De Blue Lease Executive Pack is een Blue Lease Executive met daarbij premium stoelen, achteruitrijcamera, parkeerhulp vóór, glazen panoramadak, aluminiumkleurige dakrails, cd-speler en vernismetaallak. De cataloguswaarde van deze Peugeot is 28.990 euro.

De auto is per direct te bestellen en leverbaar uit voorraad! Voor meer informatie en het maken van een proefrit is men van harte welkom bij Auto Palace Kampen-IJsselmuiden, bereikbaar op (088) 003 5525.