Afbeelding

Lijfstijl Mode toont voorjaar met modeshows

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

?De stijl van een vrouw is gekoppeld aan haar persoonlijkheid, niet aan haar maat', is de slogan bij Lijfstijl Mode in Emmeloord. Ook dit voorjaarjaar kan iedere vrouw haar eigen stijl en smaak bepalen in een zeer uitgebreide collectie.

Lijfstijl Mode mag zich dit jaar al negentien jaar ?hofleverancier' noemen wat betreft gerenommeerde merken op het gebied van de grotere maten, zoals Exelle, X-Two, Twister en Chalou/ Sempre Piu. Merken met een eigen stijl en bijzondere uitstraling zijn Ophilia, Rimini, Prisa, Ultimate Mik's en Zuzabart.

Zo omvat de collectie een ruime keus in verschillende stijlen en ook in verschillende prijscategorieën. Dat alles van maat 44 tot en maat 60. De collectie voor het voorjaar bevat ook een ruime sortering in rokken, jurken en tunieken in verschillende lengtes en ook mooie kleding voor de bruidsmoeder is ruimschoots aanwezig.

Ook dit voorjaar heeft Lijfstijl Mode weer kleurrijke en gezellige modeshows. Dit keer op woensdag 25 maart in de winkel. De eerste show is om 14.30 uur, de tweede om 19.30uur. ?Dit is de unieke gelegenheid om de kleding geshowd te zien bij vrouwen met een grotere pasvorm want alle modellen komen uit klantenkring van Lijfstijl Mode?, aldus de modezaak.

Belangstellenden kunnen een plaats reserveren via telefoonnummer (0527) 611 212. Dit met het oog op het beperkt aantal zitplaatsen. De entree is gratis. Na afloop van de show is er direct de gelegenheid om de kleding aan te schaffen.

Voor actuele informatie kan je terecht op de website www.lijfstijlmode.nl. Bekijk ook de Facebook-pagina. Lijfstijl Mode is gevestigd aan de Lange Nering 97 in Emmeloord (tegenover de Jumbo supermarkt) met een parkeerplaats voor de deur.