Gratis mondzorgadvies Mondzorgpraktijk IJsselmuiden bij DA Bolwerk

Partnerbijdrages

Een slechte adem of bloedend tandvlees. Veel mensen hebben er last van. De vervelende geur uit de mond wordt in 90 procent van de gevallen veroorzaakt door stinkende zwavelgassen van bacteriën in de mond.

Drie van de vier volwassenen heeft wel eens last van ontstoken tandvlees. Wanneer het tandvlees bloedt, betekent dit dat het ontstoken is. Vaak als gevolg van een verkeerde mondverzorging.

Op 20 maart is het World Oral Health Day. Op deze dag worden mensen door middel van allerlei activiteiten mensen bewust gemaakt van het belang van goede mondverzorging en de invloed van de gezonde mond op de algehele mondgezondheid.

Tijdens de week van de mondhygiënist besteedt ook Mondzorgpraktijk IJsselmuiden hier aandacht aan door op 20 maart, de dag van de mondgezondheid (world Oral Health Day), gratis mondzorgadvies te geven. Dit doet zij in samenwerking met DA Bolwerk, gevestigd aan de Oudestraat 80 in Kampen.

Op vrijdag 20 maart zullen de mondhygiënisten van Mondzorgpraktijk IJsselmuiden van 14:30-18:30 uur aanwezig zijn in de DA om advies te geven over een goede mondverzorging. Ook kan men een check krijgen van de conditie van het tandvlees. Een gezonde mond is belangrijk, het is de basis voor een gezond lichaam.