Overhandiging van een cheque ter waarde van €250.-
Overhandiging van een cheque ter waarde van €250.- Dieneke Dijkstra

Donatie voor Female Fashion Fair van Fair and Share.

· leestijd 1 minuut Ingezonden Ingezonden

Hier overhandig ik, Diane van Fair and Share, een cheque ter waarde van 250 euro aan Janita van de Soroptimistenclub Isalania Zwolle Kampen. Ten behoeve van het geweldig leuke en jaarlijks terugkerende evenement Female Fashion Fair.
.
Het is een Perfect Match. Ik namenlijk gedaan wat ik altijd doe en waar ik zo goed in ben! Tweedehands kleding verkopen. Dus wellicht heb jij ook bijgedragen aan deze donatie van 250 euro door bij Fair and Share een kleding stuk te kopen. Twee vliegen in één klap! Of eigenlijk wel drie! Je bent in het bezit van een exclusief kledinbgstuk, je hebt bijgedragen aan een beter milieu én je hebt de Sorptimisten gesteund!
.
Soroptimisten is een vrouwen organisatie die actief is over de hele wereld. De vrouwen die lid zijn van deze organisatie zetten hun kennis en vaardigheden in om zowel lokaal als wereldwijd de positie van vrouwen en meisjes te verbeteren, zodat alle vrouwen overal ter wereld in staat zijn een bijdrage te leveren aan de samenleving. Ze zorgen ervoor dat bijvoorbeeld alle meisjes en vrouwen onderwijs krijgen, dat geweld tegen vrouwen wordt tegen gegaan, dat er voldoende voedsel is en goede gezondheidszorg en dat vrouwen worden betrokken bij duurzame ontwikkelingen in het verminderen van natuurrampen en de gevolgen van klimaatverandering. Een hele lijst hele belangrijke onderwerpen dus. En op deze manier draag ik hier graag een steentje aan bij.
.
Deze Female Fashion Fair van de Soroptimistenclub is er alleen volgend weekend nog op vrijdag tot 18 uur en op zaterdag tot 17 uur. In de Oudestraat tegenover het museum.
.