Afbeelding
Tour of Art Flevoland

Tour of Art Flevoland 2021

Partnerbijdrages

In Lelystad vindt op zaterdag 2 en zondag 3 oktober de jaarlijkse ‘Tour of Art Flevoland’ 2021 plaats. Een record aantal van maar liefst 73 Flevolandse kunstenaars exposeren hun kunst, verspreid over 18 locaties in Lelystad. 

De deelnemerslocaties zijn beide dagen geopend van 12.00 tot 18.00 uur. De kunstenaars zijn aanwezig en gaan graag met u in gesprek. Uiteraard kan er ook kunst gekocht worden.

Al voor de 16e keer staat het eerste weekend van oktober in het teken van Flevolandse beeldende kunst. Er zal weer een zeer gevarieerd aanbod aan technieken en stijlen te zien zijn. Op de website en in de brochure van de Tour of Art staat informatie over alle deelnemerslocaties, alle deelnemers en hun kunst. 

Bij de deelnemersexpositie in de KUBUS, Agorabaan 3 is van elke deelnemer een kunstwerk te zien. Deze expositie is nu al (gratis) te bezichtigen tijdens de openingsuren van de KUBUS. Op 2 en 3 oktober is de KUBUS al om 11.30 uur open. Vanaf 12.00 uur zijn ook alle overige deelnemerslocaties voor het publiek geopend.

Extra onderdeel van de Tour of Art 2021 is het ‘community art’ project ‘Never Ending Art’, dat plaatsvindt op het grasveld van de KUBUS, onder leiding van de twee Almeerse kunstenaressen Ninette Koning en Mariël Bisschops. Iedereen, jong en oud, is van harte welkom om mee te werken aan een tijdelijk kunstwerk van afvalmateriaal. 

Alle details over de Tour of Art zijn te vinden op www.tourofartflevoland.nl

De organisatie en de deelnemers kijken ernaar uit om veel bezoekers te mogen verwelkomen!
Uiteraard worden de dan geldende coronaregels in acht genomen worden.

Dit is een partnerbijdrage van:
www.stichtingculturale.nl, www.tourofartflevoland.nl