Afbeelding
Aangeleverd

Regionale gastronomen nodigen amateur fijnproevers uit bij At Sea

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

DRONTEN EN KAMPEN | In september, oktober en november kunnen liefhebbers van koffie, wijn en likeur zich inschrijven voor één of meerdere proeverijen die At Sea Bar & Restaurant samen met gastronomen uit de regio organiseert

A taste of At Sea. Smaakvolle proeverijen.

Het afgelopen anderhalf jaar stond in de meeste huizen elke dag een laptop op de keukentafel. Volgens At Sea-eigenaar Raymon Duffels is het hoog tijd om die plek weer te gebruiken voor waar deze eigenlijk voor is bedoeld: “Samen met specialisten die wereldberoemd zijn in de eigen regio, organiseren we proeverijen bij ons op locatie. De avonden worden een aaneenschakeling van verrassende creativiteit in kleur, geur en smaak. Alles wat zij ons leren, nemen we mee in onze eigen keuken!” Iedereen die belangstelling heeft, kan meedoen met de proeverijen.

De regionale gastronomen.

Op 22 september ontvangen gecertificeerde professionals van de Zwolse koffiebranderij Mocca D’Or gasten bij At Sea voor een interactieve koffieproeverij, waar zij ook de kunsten van latte art presenteren. Vervolgens komt op 21 oktober de Kampense William ten Hove van Wijnkoperij ten Hove langs. Hij laat zijn gasten op een creatieve, zintuigelijke manier kennismaken met diverse wijnsoorten. Op donderdagavond 18 november vertelt gastronoom Jan Beek over likeuren en laat hij zien hoe hij met Beek Spirits verrassende cocktails bereidt. Ook chocolaterie De Swaen heeft haar inbreng in de reeks proeverijen. Inschrijven voor de proeverijen van A taste of At Sea kan eenvoudig via de website van het restaurant (www.atsea-restaurant.nl). 

Beginnende en gevorderde fijnproevers

Een van de belangrijkste aspecten van de reeks proeverijen is de gelegenheid voor ontmoeting. Duffels: “At Sea staat voor gezelligheid en puur genieten. We maken van eten en drinken een feestje en we zijn blij dat de omstandigheden dat nu ook weer toelaten.” Dat is ook de reden dat de proeverijen van A taste of At Sea geschikt zijn voor zowel de beginnende als de meer ontwikkelde fijnproever. 

At Sea Bar & Restaurant

At Sea staat bekend om haar unieke plek aan het Drontermeer. Naast de bar en het restaurant is er een camping aan het water. Ook voor bruiloften, bedrijfsevenementen en familiefeesten is deze ruime locatie zeer geschikt. 

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 24 apr, 13:15
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 24 apr, 11:11
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 24 apr, 08:00