s-Heerenbroek straalt te weinig uit tegen VSW

'S-HEERENBROEK ? 's-Heerenbroek kwam zaterdag thuis niet verder dan 2-2 tegen VSW en daarmee mocht het niet eens ontevreden zijn. Tot teleurstelling van 's-Heerenbroek-trainer Anton Visscher. ?We straalden te weinig uit. VSW speelde met de instelling dat ze voor de drie punten wilden gaan. Wij hebben verzaakt.?

Dat was volgens Visscher goed te zien in de eerste twintig minuten. ?Toen zaten we absoluut niet in de wedstrijd.? In deze fase kwam het fellere VSW op voorsprong. Uit een vrije trap werd de bal tegendraads binnen gekopt.

's-Heerenbroek had het moeilijk,  maar kwam na krap een half uur spelen toch langszij.  Na een goede aanval scoorde Wiljen van Ittersum. Ook daarna ontbrak de overtuiging bij 's-Heerenbroek. Na rust probeerde de ploeg druk te zetten, maar uit een uitval scoorde VSW 1-2.

's-Heerenbroek slaagde er toch in om de schade te repareren via een klutsgoal uit een scrimmage. Daarna waren er nog mogelijkheden voor Sander Pelgrom en Rob Henniphof. Een overwinning had 's-Heerenbroek echter zeker niet verdiend tegen een gehavend VSW.

Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 24 apr, 13:15
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 24 apr, 11:11
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 24 apr, 08:00