Voorzitter J. Witteveen en spreker J.R. Broekhuizen
Voorzitter J. Witteveen en spreker J.R. Broekhuizen Henk van Eunen

Geslaagde contactmiddag voor 40 jarig PCOB Kampen

Ingezonden Ingezonden

Geslaagde contactmiddag voor 40 jarig PCOB-Kampen.

Voor het eerst sinds de coronacrisis konden er weer leden aanwezig zijn tijdens de contactmiddag van de Protestants Christelijke Ouderen Bond Kampen. De leden waren in grote getale op komen dagen om zo ook het 40 jarig bestaan van de afdeling te vieren. Natuurlijk ging de voorzitter Johan Witteveen op deze gedenkwaardige gebeurtenis in, juist omdat het door de corona maatregelen niet mogelijk was om dit in mei van dit jaar te vieren. Ter gelegenheid van dit jubileum werden de aanwezigen getrakteerd op gebak met het logo van de vereniging.
Op het programma stond een lezing rondom het leven van Rembrandt van Rijn. Op inspirerende wijze werden we door de  heer J.R. Broekhuizen meegenomen in de geschiedenis van deze beroemdheid, die naast zeer begaafd schilder en vriend van rijke en aanzienlijke personen, ook erg onhandig was in het omgaan van zijn en andermans geld.
Deze eerste contactmiddag was zeer geslaagd. Een goed begin van het nieuwe seizoen.
De volgende contactmiddag staat gepland voor woensdag 20 oktober. Dan is het onderwerp: “Johannes de Heer, de man die dacht dat hij niets kon”, door Nico Rasch.
Wilt u ook lid worden van deze ouderenbond, die opkomt voor de belangen van ouderen, zowel landelijk, als regionaal en plaatselijk? Neemt u dan contact op met de secretaris van de vereniging dhr. H. van Eunen, per mail: secretarispcobkampen@gmail.com of telefonisch 0648631660

Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht Algemeen 11 uur geleden
Bernard van den Belt en Esther Dekker verwelkomen de leescoördinatoren van Bibliotheek op school
Feest bij bibliotheek èn basisscholen met tien jaar 'Bibliotheek op school' Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht (5 foto's) 5 foto's instagram 13 uur geleden