VV Kampen zakt weer door de ondergrens

KAMPEN ? In eigen huis is VV Kampen zaterdag tegen een fikse nederlaag aangelopen. WZC Wapenveld won met 1-6 van een matig spelend VV Kampen.

Kampen begon goed aan de wedstrijd. In de 11e minuut kwam de ploeg verdiend op voorsprong. Na een fraaie individuele actie leverde Nahid Erbilici een strakke voorzet af. Wesley van Winsum tikte vervolgens bij de eerste paal binnen.

Er was aanvankelijk niets aan de hand voor Kampen, maar in vier minuten gaf de ploeg twee treffers weg (24ste en 28ste minuut). Dat was het begin van het einde. Daarna was alle geloof en durf weg bij de thuisploeg en zakte Kampen door de ondergrens. Tot onvrede van Kampen-trainer Arjan ten Hove. ?Dat mag niet meer. Dit is heel teleurstellend. En we kunnen het tijdens de wedstrijd ook niet meer omdraaien. Teveel spelers haalden hun niveau niet.?

Voor rust scoorde WZC Wapenveld nog twee keer. Zes minuten na rust viel de 1-5. Daarna bleef de schade beperkt. De bezoekers kwamen nog één keer tot scoren.