Stockfoto Gerard Meijeringh

Stug Zalk wint van VSW

ZALK - Sprankelend was het allemaal niet wat Zalk zaterdag liet zien tegen VSW. Maar organisatorisch speelde de ploeg wel een sterke wedstrijd. Dat leverde een 2-0 overwinning op.

“We zijn geen moment in de problemen geweest. VSW kwam er niet doorheen. We stonden goed in de organisatie. Ik heb echt een team gezien”, aldus Zalk-trainer Egbert Kragt.

Zalk kwam al vroeg op voorsprong. Vanaf een meter of zestien haalde Jeremy van Dijk doeltreffend uit. In de 33ste minuut sloeg Zalk weer toe. De bal werd goed teruggetrokken, waarna Simon van Halm raak schoot.

Vlak voor rust raakte Ramin Ezzat de paal. Ook in de tweede helft stond het aluminium een Zalk-treffer in de weg. Joost Ottens kopte tegen de lat. Ook na rust kon VSW nauwelijks iets creëren.