Afbeelding

Joyful Sound brengt CD uit

Cultuur

KAMPEN - Met de titel '#THNX!' brengt gospelkoor Joyful Sound op 11 april hun vierde CD uit. ?Maar liefst dertien liederen variërend in stijl spreken de dankbaarheid uit die wij voelen over ons 20-jarig bestaan?, aldus het koor. ?Vrolijke meezingers, stevige black-gospel, intense ballads en prachtige opbouwende luisterliederen, maar alle onmiskenbaar de sprankelende klank van Joyful Sound.?

Tijdens twee concerten op zaterdag 11 april in de stadsgehoorzaal in Kampen wordt de CD gepresenteerd. De stadsgehoorzaal geeft volgens de organisatie eerst al de prettige en knusse sfeer die bij een jubileumfeestje hoort. ?Bovendien levert het een prachtig podium waarop de presentatiekwaliteiten en creativiteit, waar het koor om bekend staat, goed tot hun recht komt.? Via www.stadsgehoorzaalkampen.nl kunnen de kaarten worden gereserveerd.

's Middags start het concert om 14.30 uur, 's avonds om 19.30 uur. Na het avondconcert is er een afterparty waarbij de band 'Applemousse' voor feestelijke achtergrondmuziek zorgt. De afterparty duurt tot middernacht.

Joyful Sound heeft alle oud-leden persoonlijk uitgenodigd voor het concert. Tijdens het concert wordt ook aandacht besteed aan de 20 jaar die het koor bestaat. Meer informatie is te vinden op www.joyfulsound.nl.