De leden van SeniorWeb Veldhoven zijn klaar om het nieuwe seizoen te beginnen.
De leden van SeniorWeb Veldhoven zijn klaar om het nieuwe seizoen te beginnen.

SeniorWeb Veldhoven klaar voor het nieuwe seizoen

· leestijd 1 minuut Algemeen

“De Corona-periode heeft nog maar eens duidelijk gemaakt hoezeer wij met zijn allen afhankelijk zijn van computers, laptops, tablets en telefoons. Op alle mogelijk manieren hebben we zowel zakelijk als privé met behulp van deze technische hulpmiddelen elkaar overeind gehouden. Wij kregen veel hulpvragen en zijn blij dat we iedereen hebben kunnen helpen”, aldus voorzitter Jan Bos van Seniorweb Veldhoven.

VELDHOVEN - Het najaarsprogramma begint met een cursus Windows 10 en de tabletcursussen (IPad en Android). Vanwege de nog altijd geldende Corona-maatregel ( anderhalve meter…) is noodgedwongen het aantal deelnemers per cursus beperkt tot 6 of 7.

De startdata van de cursussen zijn te vinden op de website www.seniorwebveldhoven.nl

Workshops en presentaties

Op het programma staat dit najaar o.a. een workshop YouTube/Google Earth waarin de deelnemers in de ‘geheimen’ van beide hulpmiddelen worden ingewijd of bijgeschoold. Na enkele jaren van weggeweest keert ook de cursus foto-beheer/bewerken/overzetten etc. terug in het programma. Alle mogelijkheden en onmogelijkheden komen daarbij aan bod.

Gebleven zijn natuurlijk de populaire workshop Windows 10 Tips & Trucs. Nieuw is onder andere een workshop waarin de meest voorkomende problemen bij uw computergebruik aan de orde zullen komen en ‘veiligheid’ en ‘beveiliging’staan natuurlijk ook op het programma. En nog veel meer…

Senioren die vragen hebben over, of problemen hebben met computer, laptop of tablet kunnen de eerste en derde dinsdagochtend van de maand terecht op de inloopochtend in de Bibliotheek. U kunt desgewenst uw eigen apparaat meenemen.

Er zijn 2 informatiebijeenkomsten gepland. De eerste op woensdag 1 september en de tweede op woensdag 8 september. Beide bijeenkomsten worden gehouden in de bovenzaal van de bibliotheek Veldhoven. Aanvang 14.00 uur. De toegang is gratis.

Tijdens deze bijeenkomsten is er de mogelijkheid direct in te schrijven voor een of meerdere activiteiten. En om een misverstand maar uit de weg te ruimen: u hoeft geen lid te zijn van Seniorweb om te kunnen meedoen. Ook uw leeftijd is niet van belang

Na de bijeenkomst kunt u, als u wilt, ter plekke inschrijven voor een cursus, presentaties of workshops.

Meer informatie op de website:

www.seniorwebveldhoven.nl.

Voorzitter Theo Rietkerk van Go-Ahead noemde de handelswijze van Jubbega 'kwalijk'
KNVB fluit Jubbega terug: competitie dient uitgespeeld te worden Sport 23 uur geleden
Afbeelding
Zalk geef zich niet zomaar gewonnen in Lemele Sport 22 apr, 22:15
Afbeelding
Burgers gezocht die samen een boerderij op willen richten (3 foto's) 3 foto's instagram 22 apr, 13:21