Het Requiem van John Rutter als herdenkingsconcert voor de slachtoffers van Corona.
Het Requiem van John Rutter als herdenkingsconcert voor de slachtoffers van Corona. Foto: Kempisch Kamerkoor.

Herdenkingsconcert voor Corona-slachtoffers

Algemeen

Zaterdagavond 16 oktober voert het Kempisch Kamerkoor om 20.15 uur het Requiem van John Rutter uit. Een bijzonder herdenkingsconcert, opgedragen aan allen die zijn overleden in de Corona-periode. Op deze avond zal niet alleen het requiem te horen zijn maar worden ook enkele teksten voorgelezen die passen bij deze herdenking. Het thema van deze avond is: veerkracht.

VELDHOVEN - Iedereen die stil wil staan bij de gebeurtenissen uit deze ingrijpende periode, kan op zaterdagavond 16 oktober troost vinden bij de muziek van Rutter en het mooie programma.

Het concert wordt uitgevoerd in de St. Willibrorduskerk van Eersel, de kerk waarin Het Kempisch Kamerkoor jaarlijks op Goede Vrijdag de Johannes Passion van J.S. Bach uitvoert. Alleen in 2020 en 2021 helaas niet in verband met het Corona-virus. Om die reden is deze avond dan ook bijzonder voor het koor, want het staat voor het eerst weer op het podium sinds bijna 2 jaar.

Dit jaar bestaat Het Kempisch Kamerkoor 40 jaar, helaas geen groots jubileumconcert, maar alle leden hopen op deze avond troost te kunnen bieden door dit herdenkingsconcert uit te voeren. 

De kaartverkoop is via de onderstaande website. 

www.kempischkamerkoor.nl

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 13 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 18 uur geleden