Vocal group Just Us
Vocal group Just Us

Just Us gaat er weer voor!

· leestijd 1 minuut Algemeen

Wie goed heeft geluisterd op dinsdagavond op de Blaarthemseweg in Veldhoven heeft de mooie klanken van Vocal Group Just Us weer kunnen horen. Na anderhalf jaar eindelijk weer samen zingen! 

VELDHOVEN - Dat Just Us niet het enige koor is wat het moeilijk heeft gehad tijdens de corona pandemie mag duidelijk zijn. Het viel niet mee om iedereen aan boord te houden. Het vroeg energie en enige creativiteit om via Zoom contact te houden. Soms met een gezellige Quiz maar ook om met behulp van Jamulus te repeteren. Toch kwam de groep zoveel mogelijk iedere week online bij elkaar. En ondanks het feit dat zij afscheid hebben genomen van een paar leden zijn zij nog steeds bij elkaar. 

“Het zal nog wel even duren voordat we weer op het oude niveau terug zijn maar we gaan er weer voor!” Aldus Angelo Smulders die sinds de oprichting van Jus Us de muzikale leiding geeft aan deze geweldige groep zangers. 

Voor wie Just Us nog niet kent, zij zijn al meer dan 35 jaar bekend om hun prachtige close harmonie samenzang in verschillende muziek stijlen zoals jazz en pop tot klassiek, wereldmuziek en musical. Zij treden regelmatig op in de regio en hebben door de jaren heen verschillende tournees gehad in het buitenland zoals Ierland, Korea en China. 

Over een ding zijn de leden het eens, kerst hebben zij enorm gemist dus nu eerst volop in de voorbereiding voor een aantal kerstconcerten. De nieuwe theatershow komt volgend jaar op de agenda en ook daarvoor zijn de eerste ideeën al uitgewerkt en nieuwe nummers ingestudeerd. Just Us kan niet meer wachten om weer op het podium te staan. 

Om weer op volle sterkte te komen is Just Us nog op zoek naar nieuwe mannen. Ben je een (hoge) tenor of een bas en vind je het leuk om op hoog niveau te zingen én kun je zelfstandig je partij instuderen dan zijn zij op zoek naar jou! Just Us repeteert op dinsdagavond om 20.00 uur in Het Patronaat te Veldhoven. 

Voor info of auditie kunt u contact opnemen met dirigent: Angelo Smulders a.smulders@gmail.com of voorzitter Peter Knuvers knuverspm@icloud.com

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.