Volksuniversiteit gaat weer gezellig klassikaal

Algemeen

Volksuniversiteit regio Eindhoven heeft weer een breed en gevarieerd aanbod samengesteld. Voor wie na de lockdown weer hunkert naar klassikale lessen en sociale contacten, is er binnenkort een uitvoerige Informatieavond cursusaanbod in Veldhoven.

VELDHOVEN - Vorig jaar heeft de Volksuniversiteit met een aantal lessen moeten stoppen of zijn online verder gegaan. Voor het nieuwe seizoen is de verwachting dat de docenten de cursussen weer klassikaal kunnen geven.
Nieuw in ons aanbod is de leesgroep ‘Reading Circle’ en de creatieve workshop ‘Glasfusen’. Ook staan er 2 online-cursussen op het programma: de workshop ‘Kennismaken met Mindfulness’ en de cursus ‘Je garderobe in 30 kledingstukken’.
Alle klassikale cursussen worden op locatie aangeboden in Veldhoven. Nieuwsgierig naar het volledige cursusaanbod? Kom dan naar de Informatieavond cursusaanbod op maandag 30 augustus van 19.00 tot 20.30 uur. Locatie is Ontmoetingscentrum ’t Tweespan, Mira 2 in Veldhoven.
Op de informatieavond kunnen belangstellenden vragen stellen aan de docenten en het lesmateriaal van de taalcursussen inzien. Het is ook mogelijk om direct in te schrijven, via onderstaande link.

www.vu-eindhoven.nl