Mantelzorger en moeder, gezellig genietend van een terrasje in Veldhoven.
Mantelzorger en moeder, gezellig genietend van een terrasje in Veldhoven. Foto: Anke van Hest.

Leuke zomerse activiteiten voor mantelzorgers in Veldhoven

· leestijd 1 minuut Algemeen

Dat smaakt naar meer... Creatief bezig zijn en ontspannen, de leukste verhalen van het laatste jaar vertellen, persoonlijk verdriet delen, de innerlijke mens verwennen, winnen met bowlen en nog veel meer! Dat hebben de mantelzorgers, jong en oud, de laatste maand weer ervaren tijdens de ontmoetingen van het Steunpunt Mantelzorg.

VELDHOVEN - Andere jaren staan in de zomer de activiteiten voor mantelzorgers op een laag pitje, maar deze zomer niet. Tijdens de zomervakantie is er elke week wel een activiteit voor mantelzorgers. En degenen voor wie de mantelzorgers zorgen zijn ook welkom. Zodat iedereen een beetje dat lekker vakantiegevoel krijgt. Wat gaan we doen?

Zomerse inloop in de Belevingstuin

Om de 2 weken organiseert het Steunpunt Mantelzorg een gezellige zomerse inloop in de mooie Belevingstuin. Onder het genot van koffie of thee lekker buurten met andere mantelzorgers. Elke inloop zorgen kent een speciale verrassing!

Wanneer?
- Maandag 9 augustus, 23 augustus en 6 september van 13.30 tot 15.00 uur

Waar: 
- Belevingstuin, Berkt 37 in Veldhoven.

Samen terrasje pikken

Deze zomer heeft het Steunpunt Mantelzorg op verschillende middagen een aantal tafels gereserveerd voor mantelzorgers op het gezellige terras van Ludiek. Degene voor wie de mantelzorger zorgt, is ook welkom. SWOVE trakteert op het eerste kopje koffie of thee. Andere drankjes zijn voor eigen rekening.

Wanneer: 
- Donderdag 5 augustus, donderdag 19 augustus van 13.30 tot 14.30 uur

Waar: 
- Brasserie Ludiek op het passageterras (binnenkant van het winkelcentrum).

Aanmelden

Aanmelden voor de Zomerse inloop en/of Samen terrasje pikken? Laat Steunpunt Mantelzorg weten wanneer u wilt komen en of u alleen komt of met zijn tweeën. Liefst per mail, maar bellen kan natuurlijk ook altijd.  

Contactgegevens

Steunpunt Mantelzorg Veldhoven is een onderdeel SWOVE. 
Steunpunt Mantelzorg Veldhoven  is gelegen aan de Burg. van Hoofflaan 70, Veldhoven.

T.: (040) 253.42.30. (Op werkdagen van 09.00 tot 13.00 uur. Of spreek het antwoordapparaat in) 

W.: www.swove.nl