Afbeelding
Foto: Bert Jansen

Licht in Veldhoven

· leestijd 1 minuut Column

Gekkenhuis! De moord op Peter R. de Vries, overstromingen met intense gevolgen en in mijn privé-situatie ligt mijn moeder in 4 weken tijd voor de 4de keer in het ziekenhuis. Actueel op een ander niveau is het voor veel mensen onduidelijk of ze op vakantie kunnen naar de gewenste bestemming. Binnen alles wat er is van een andere orde, maar het geeft wel onrust. Er is zoveel gaande, op zoveel vlakken.
Hoe bewaren we de rust? Hoe blijven we bij onszelf en blijven we Licht de wereld insturen? Wellicht eigenlijk de meest essentiële vraag op dit moment. Mijn antwoord is: Zorg dat je rust in jezelf vindt en doorgeeft! Hoe je dat kunt doen? Zoek meditatieve momenten op! Als je meditatie teveel van het goeie vindt, kijk in een vlammetje voor een paar minuten per dag. Doet echt heel erg veel! Stuur waar je kunt zonnestralen de wereld in. Of het nou in de supermarkt, bij de benzinepomp, op je werk of via de tv is. Je kunt witgoud licht sturen (licht waar een hoge glinstering in zit) óf violet licht. Het violette licht brengt energie ook nog naar een hogere frequentie. Als je visualiseren moeilijk vindt, stuur je een glimlach! Stuur positiviteit!
In Veldhoven hebben we nog een bijzondere manier om Licht te laten schijnen. Met de Stichting WorldPeaceFlame-Veldhoven brengen we vanuit een wereldwijde verbinding met het Licht, licht in Veldhoven. We hebben een prachtig plan. Zoals bij mij thuis de Wereldvredesvlam altijd brandt, willen we nóg een altijd brandende lamp in Veldhoven laten rouleren. Het idee is om op plekken waar veel mensen komen of op plekken, die een duidelijke connectie hebben, een maand lang de Wereldvredesvlam te laten schijnen. Dan reist de vlam van organisatie naar organisatie en kan het Licht op bijzondere wijze nog meer bijdragen aan innerlijke rust en vrede voor ons allemaal.
Dus mocht je plekken weten, of mensen, die er over gaan, neem dan contact met me op. Wat zou het super zijn, wanneer we ook op deze manier bij kunnen dragen om in Veldhoven ons Licht te laten schijnen. Meer info op www.wpf-veldhoven.nl. Of: www.oya-art.nl.
Ik hoop tot gauw!

Column Carla van Olst

Afbeelding
Passieconcert door CMV Euphonia Wilsum in de Hoeksteen IJsselmuiden (3 foto's) Algemeen instagram 13 uur geleden
Afbeelding
Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 15 uur geleden
Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 28 mrt, 08:17
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57
Afbeelding
Koggejournaal: Nieuw Vaarseizoen Algemeen 27 mrt, 15:46
Andries Heidema
Provinciale Staten wil verder met Commissaris van de Koning Andries Heidema Algemeen 27 mrt, 15:41