In 2019 is de laatste ondernemerstrofee toegekend aan John van Doormalen van Van Doormalen AH-Supermarkten.
In 2019 is de laatste ondernemerstrofee toegekend aan John van Doormalen van Van Doormalen AH-Supermarkten. Foto: www.veldhovenseondernemerstrofee.nl

Wie gaat er de Veldhovense Ondernemerstrofee winnen?

· leestijd 1 minuut Algemeen

Na de onderbreking van een jaar worden dit jaar de beide Veldhovense ondernemersprijzen weer uitgereikt. In 2020 zijn vanwege Corona de uitreikingen van De Veldhovense Ondernemerstrofee en de Veelbelovend Ondernemer van het Jaar niet uitgereikt. Op vrijdagavond 19 november worden tijdens een uniek nieuw business-event in Theater de Schalm de winnaars van de Veldhovense ondernemersprijzen bekend gemaakt. 

VELDHOVEN - Veldhoven Verbindt, De Veldhovense Ondernemerstrofee, Theater De Schalm en Veldhoven100 hebben de handen ineen geslagen om ondernemend Veldhoven ook dit jaar in de spotlights te zetten. Ontmoeten, verbinden en elkaar inspireren staat die avond tijdens een interessant infotainment-programma centraal. Veldhoven kijkt weer uit naar een moment waarop ondernemers elkaar weer kunnen ontmoeten. En dat kan op vrijdag 19 november.

Inbreng publiek

De Veldhovense Ondernemerstrofee wordt overigens dit jaar voor de 25e maal toegekend aan een door de jury verkozen Ondernemer van het Jaar. In 2019 is de laatste ondernemerstrofee toegekend aan John van Doormalen van Van Doormalen AH-Supermarkten. EN tot Veelbelovend Ondernemer van het Jaar zijn toen Kasper van Leek en Niels van Swaemen van Studio Giftig uitgeroepen.
Maar wie gaat dit jaar met de eer strijken? Heeft u één of wellicht meerdere ideeën welke kandidaten in aanmerking zouden moeten komen voor óf De Veldhovense Ondernemerstrofee óf als Veelbelovend Ondernemer van het Jaar? Stuur dan een e-mail naar het secretariaat van de jury, het adres is: tcgtmvinken@hotmail.com. De aanmeldingstermijn sluit dinsdag 31 augustus aanstaande. Overigens, de ontvangen nominaties en voordrachten die vorig jaar zijn ontvangen, worden ook aan de jury voor de prijzen van 2021 voorgelegd.

www.veldhovenseondernemerstrofee.nl

De jury bespreekt in september de nominaties en voordragen kandidaten en maakt de keuzes voor 2021. De jury bestaat overigens uit vertegenwoordigers van respectievelijk gemeente, georganiseerd bedrijfsleven, advocaat-notariaat en overige pleitbezorgers en namens de voormalige winnaars van De Veldhovense Ondernemerstrofee. Burgemeester Marcel Delhez fungeert als jury-voorzitter.

Jury

Van de redactie.

Wie
nomineert u
voor
deze trofee?

Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 14 uur geleden
Andries Heidema
Provinciale Staten wil verder met Commissaris van de Koning Andries Heidema Algemeen 27 mrt, 15:41
Het pronkstuk van Hanneke Peters, aldus zoon en dochter Frank en Dorien Peters.
Hanneke Peters exposeert postuum in Margaretha (5 foto's) Algemeen 27 mrt, 11:22
Afbeelding
>>Video<< Beschilderde balklagen uit 17e eeuw ontdekt in rijksmonument Vloeddijk Algemeen 27 mrt, 11:05