Géén Asperges op de Velden en ook géén Bourgondisch op de Velden van Veldhoven!
Géén Asperges op de Velden en ook géén Bourgondisch op de Velden van Veldhoven! Foto: Organisatie Asperges op de Velden.

Gebrek aan inkomsten nekt evenement

Algemeen

Asperges op de Velden moet helaas melden dat de alternatieve versie, Bourgondisch op de Velden geheten, alsnog géén doorgang zal vinden. Door gebrek aan voldoende inkomsten, heet het.

VELDHOVEN - Bertie Klaassen laat namens de organisatie van Asperges op de Veldhoven weten: “Met veel plezier wij uit naar Bourgondisch op de Velden wat zou plaats vinden van 2 tot en met 19 september 2021 als alternatief voor Asperges op de Velden. Helaas komt de zomer schijnbaar nog te vroeg. Om een dergelijk pop-up restaurant te kunnen organiseren op het niveau wat men gewend is van ons, zijn behoorlijke inkomsten nodig. De vooruitzichten waren niet eens slecht, maar bieden op dit moment helaas te weinig zekerheid om een definitieve GO te kunnen geven. En gezien de geringe financiële reserves binnen de organisatie ontstaan door de hele Corona-malaise, kunnen we geen ongeoorloofd risico meer lopen.”

“We hadden gehoopt op meer enthousiasme en commitment bij het grote publiek, maar er is begrijpelijk nog teveel twijfel en terughoudendheid. Iets wat door veel collega-evenementen ook wordt bevestigd. Daarnaast speelt de vakantie zakelijk toch ook teveel parten. Voor nu rest ons niks anders dan jullie als ambassadeurs, deelnemers, partners en gasten te bedanken voor jullie vertrouwen in onze organisatie”, aldus Bertie Klaassen.

Voorzitter Theo Rietkerk van Go-Ahead noemde de handelswijze van Jubbega 'kwalijk'
KNVB fluit Jubbega terug: competitie dient uitgespeeld te worden Sport 22 uur geleden
Afbeelding
Zalk geef zich niet zomaar gewonnen in Lemele Sport 22 apr, 22:15
Afbeelding
Burgers gezocht die samen een boerderij op willen richten (3 foto's) 3 foto's instagram 22 apr, 13:21