Afbeelding
Foto: Jordy Graat

Prikkels

· leestijd 1 minuut Algemeen

Prikkels

Zaterdagavond half 11 ’s avonds. Met mijn tasje loop ik richting de stad. De hele week heb ik muziek gezocht en alles weer in de juiste mappen gezet. Ik ben toch best zenuwachtig ondanks dat ik dit al ruim 15 jaar doe. 15 maanden geleden had ik mijn laatste boeking. Toch gaat alles sneller dan verwacht. Het zijn gekke tijden. Een aantal uren daarvoor stond ik te wachten bij de teststraat waar het heel druk was.

Iedereen was toe aan een avondje nergens aan denken. Vrolijke gezichten vooral. Daarna was het wachten op de uitslag en kon het feest beginnen. Toen ik mijn vaste kroeg in kwam voelde ik 100.000 prikkels. En geloof het of niet, ik moest dit echt allemaal op me in laten werken. Ik zag dansende mensen, heel veel dansende mensen die vooral elkaar aan het begroeten waren nadat ze maanden in een eigen bubbel hadden geleefd. Het was uiteindelijk een prachtig feestje met echt weer die ouderwetse zaterdagavond momenten.

Het dansen op de bar, de grapjes en natuurlijk de mensen die voelde dat het genoeg was geweest. Het hoorde er allemaal bij. Het mooiste compliment kwam een jongedame die om 4 uur naar de bar kwam en zei: “Jullie hebben me echt weer het weekend gevoel gegeven”. Dat vond ik mooi om te horen. Om 5 uur lag ik in bed en niet veel later liep ik al weer rond. Nagenietend van een bijzondere dag. En nu hopen dat het allemaal goed komt.

Jordy