Meedoen met Sub Umbra, altijd leuk.
Meedoen met Sub Umbra, altijd leuk.

Aan de slag bij harmonie Sub Umbra

Algemeen

VELDHOVEN - Voor wie er wel oren naar heeft om eens achter een slaginstrument plaats te nemen biedt zaterdag 3 juli een mooie uitkomst. Dan houdt Harmonie Sub Umbra een workshop op het programma staan die voor iedereen te bezoeken is. De workshop begint om 15.00 uur bij de ‘danseres’ in het Citycentrum in Veldhoven (tegenover Blokker).
De mensen van Sub Umbra staan daar klaar met verschillende percussie instrumenten. Er gaat niets boven zelf doen, voelen en horen, zo licht de vereniging toe. Wie er een kijkje gaat nemen heeft de keuze uit diverse instrumenten om uit te proberen: trommels, xylofoon maar ook een aantal instrumenten uit de niet-westerse muziek, zoals claves, conga, bongo en djembé.

Het motto van Sub Umbra: “niet de grootste, wel net even anders”. Al jaren staat Sub Umbra bekend door haar vernieuwende, bijzondere concerten. De vereniging bestaat momenteel uit een 5-tal orkesten.
Harmonie Sub Umbra uit Meerveldhoven biedt kinderen en belangstellenden van alle leeftijden in drie workshops de kans kennis te maken met verschillende slagwerkinstrumenten, het lezen van muziek en spelen in een groep. Dat kan op maandag 5, 12 en 19 juli van 18.00 tot 18.45 uur in Ontmoetingscentrum De Ligt, De Ligt 157, Veldhoven.

Opgeven hiervoor kan door een mail te sturen naar:
info@subumbra.nl

www.subumbra.nl